Tosielämän (kauhu)tarina Autotalo Laakkosen kanssa asioimisesta, Episode 3

Noh, johan se taas alkoi: tarve saada laadukas saksalainen BMW merkkinen auto huoltoon! Ja Espoossa ei vieläkään ole kuin yksi (!) ainoa vaihtoehto mihin viedä…

Ja eikun varaamaan aikaa.

Autotalo Laakkosen sivuilta löytyi muutaman klikkauksen jälkeen tarvittava puhelinnumero:

image

Numerosta vastasi sangen nopeasti Helsingin (!) toimipisteen henkilö ja pienen keskustelun jälkeen selvisi, ettei hän näe Espoon huollon tilannetta, pitäisi suoraan soittaa Espooseen. Hän antoikin numeron 050 5024010 johon soittamalla pitäisi saada selville Espoon huollon tilannetta ja aika varattua.

Ja taas soittamaan. Puhelimen soitua aikansa vastasi taas vaihde ja pyydettyäni Espoon huollon ajanvaraukseen vastasi sieltä taas Helsingin toimipiste! Hetkinen, Espooseenhan minä pyysin! Mitenkäs tämä nyt taas Helsinkiin eksyi?

Tässä vaiheessa alkaa taas epätoivo valtaamaan alaa. Mutta hei, Laakkosellahan on varmaan myös netissä mahdollisuus varata huoltoaikaa, tarkistetaanpa sieltä!

Selain auki ja täyttämään tietoja, kohtahan sieltä huoltoaika tärähtää! Mutta mutta, mitenkäs kävikään. Netin kautta ei voikaan varata kuin muutaaman valikoidun huollon:

image

Lopuille sieltä tulee kylmästi vain allaoleva ilmoitus:

image

Kuvastaakohan tämä BMW ja Autotalo Laakkosen palvelualttiutta ja asiakkaista huolehtimista?

Minun mielestäni ei ainakaan tässä tilanteessa tämä asia toteudu.

Perushuollot näköjään onnistuu, mutta siinä vaiheessa kun jotain pitäisi oikeasti korjata, niin homma ei enää onnistukaan!

Eikun palautetta antamaan suoraan BMW:lle, josko sieltä ehkä jossain vaiheessa voitaisiin myös tälle Espoon surkealle tilanteelle BMW:n huoltojen suhteen tehdä. Tätä varten täytin yhteydenottolomakkeen täällä ja vuodatin kaiken mahdollisen tilanteesta.

Hämmästys olikin suuri seuraavana päivänä, yhteyttä otti samaisesta Autotalo Laakkosesta huoltopäällikkö Jukka Korpinen, joka edellisenkin episodin aikana oli yhteyksissä ilman että asiaan olisi tullut mitään parannusta!

Tämä siitä BMW:stä. Oletin sentään että sieltä olisi yhteysotettu eikä puljusta jonka kanssa asioimisesta on pelkkää huonoa sanottavaa!

Espoossa on kaiken kaikkiaan tilanne huolestuttava, täällä saa auton vaihdettua uuteen kyllä, mutta huoltoon sitä et saa sitten millään ilveellä tai ainakin suurien vaikeuksien kautta ja odottamalla monta viikkoa että mahdollisesti sieltä joku viitsisi asiaan paneutua ja vastata edes puhelimeen!

Tästä ei voi vetää muuta johtopäätöstä kuin että pakko vaihtaa BMW toiseen merkkiin, minkä johdosta sitä eilen sitten tulikin juostua pitkin autokauppoja. Nyt pitää vain päättää kumpi pistetään tilaukseen, kaksi merkkiä alkoi loistamaan ylitse muiden, eikä kumpikaan niistä tule enää jatkossa olemaan BMW merkkinen!

Minä olen asioimiseni Autotalo Laakkosen kanssa tehnyt ja jatkossa kieltäydyn yhteistyöstä ko. putiikin kanssa.

Siinä vaiheessa kun Espoossakin on toimiva virallinen huoltopalvelu, voi olla että mietin asiaa uudelleen.

Nyt kun tarkemmin lueskelee noita 'Koe BMW huolto' -sivuja, niin kyllähän sieltä yksi asia paistaa läpi kaikista teksteistä: puhutaan vain laadusta, tehokkuudesta ja innovatiivisuudesta, ei halaistua sanaakaan asiakaspalvelusta ja -tyytyväisyydestä!

Onkohan tämä isompikin ongelma ympäri BMW huoltoja, pistää vähän miettimään…