IBA Finland tilannekatsaus 25.4.2012

IBA Finlandin hallitus ei ole kyennyt vieläkään välittämään lopullista päätöstään minun erottamisen suhteen. Sitä tässä on odotettu, jotta päästään sitten katsomaan miten jatkkon kanssa toimitaan.

IBA Finlandin hallitus ei ole vieläkään pystynyt kumoamaan esitettyjä epäkohtia millään lailla eli senkin osalta tilanne on aivan samalla tasolla. IBA Finlandin vuosikokoushan päätti, että tämä sisäpiiritoiminta on ihan ok, hallitus sai valtuutuksen myös tulevalle vuodelle.

Odotettavissa on siis IBA Finlandin hallituksen ja sen sisäpiiriläisten osalta mielenkiintoisia ajotarkastusten tulkintoja tulevina aikoina!

Foorumeilla on keskustelut käyneet kuumana, sekä .ORG!:n että IBA Finlandin oman (!) foorumin puolella ja vahvasti värittyneenä henkilökohtaisuuksiin menevällä teemalle IBA Finlandin jäsenien toimesta (erityisesti ‘Adve/Jonkko’, ‘Hondamen’ ja ‘jiihoo’ nimerkeillä kirjoittavat). .ORG!:n puolella onneksi saatiin tuo ketju lukkoon että asiattomuuksiin yltyvä IBA Finlandin jäsenen ‘Adve/Jonkko’ kommunikointi saatiin loppumaan, tästä lähetin välittömästi kiitokset ‘Juutanalle’.

Kummallekin foorumille on rekisteröitynyt käyttäjiä näiden keskustelujen aikana vain kommentoimaan näitä ketjuja eikä mitään muuta kummallakaan puolella. Muutamien osalta on helposti arvattavissa ketä siellä on ollut asialla, kuuluvat tähän IBA Finlandin *sisäpiiriin* eli motiiveja ei ole vaikeata arvata.

Ei voi kuin ihmetellä näiden henkilöiden toimintaa, ovatko tosiaan näin epävarmoja tilanteestaan? Kuitenkin tässä koko sopassa on ollut tämän IBA Finlandin hallituksen ja sisäpiirin keskinen itsensä huijaaminen ajosuoritusten hyväksymiskriteereitä muokkaamalla ja soveltamalla.

Ei se oman egon pönkittäminen voi olla tuollaisesta kiinni, vai voiko?

Noh, IBA Finlandin maine on kuitenkin puolueettomana tarkastajana ja organisaationa jo menetetty. Mahdollisuus sen tilanteen korjaamiseen oli ja meni.

Mutta tilannetta päivitellään aina tänne, kun jotain uutta syntyy.