IBA Finland-kertausharjoitus

 

Pientä kertausta miten tämä minun erottamisprosessi on edennyt:

 1. 15.1.2012 loppui IBA Finlandin ajotarkastajien koulutuspäivä Hämeenlinnassa. Täältä saapui sitten viesti erään kaikkien tunteman rautaperseen tuomana, että kaikki ei ollut ihan hyvin ja kertoi hyvin tuohtuneena Jounin (=istuu IBA Finlandin hallituksessa) ajon tarkastuksesta. Tästä päätin aloittaa IBA Finlandin foorumille ketjun ja kyseenalaistaa tämän kaikkien IBAlaisten kommentoitavaksi. Kaikki tähän ketjuun kirjoittamani viestit löytyvät täältä, IBA Finlandin omalta foorumilta ketju on poistettu.
 2. Jo neljä tuntia ensimmäisen kirjoituksen jälkeen alkoi puhelin kuumeta, IBA Finlandin puheenjohtajan *kätyrit* soittelivat tästä ja haukkuivat suoraan. Olin siis paljastanut suuren *salaisuuden*.
 3. 17.1.2012 oli jo käynyt hyvin selväksi, että IBA Finlandin hallitus ei aio tehdä asialle mitään ja on päättänyt hiljentää keskustelun aiheesta. Minä puolestani päätin lopettaa IBA Finlandin foorumin käytön ja IBA Finlandin toimintaan osallistumiseni.
 4. 20.3.2012 13:45 kirjoitin tämän omaan blogiini, vastauksena kaikille uteliaille miksi en omaa Arctic Butt ajoani lähetä tarkastukseen.
 5. 22.3.2012 14:02 tulee ensimmäinen yhteydenotto puhelinsoiton muodossa IBA Finlandin puheenjohtajalta Timo Räisäseltä tähän aiheeseen liittyen. IBA Finlandin hallitus on päättänyt erottaa minut. Tarkkaa syytä ei tässä vaiheessa kerrota, vihjaillaan vain epäselvästi *foorumi kirjoituksiin*. Samassa yhteydessä ilmoitetaan, että IBA Finlandin foorumin käyttätunnukseni on lukittu.
 6. 25.3.2012 saan viestiä, että IBA Finlandin foorumilta tätä IBA Finlandin hallituksen toimintaa kyseenalaistavat ja kyseleviä kirjoituksia poistetaan sieltä mitenkään sitä perustelematta. Tähän liittyen julkaisen tämän.
 7. 30.3.2012 9:47 tuli sähköpostiviestin muodossa IBA Finlandin puheenjohtajalta Timo Räisäseltä kutsu 3.4.2012 pidettävään hallituksen kokoukseen. Lisää tuolla.
 8. 30.3.2012 iltapäivällä sain viestiä, että alkuperäinen aloittamani ketju “Uusia ajosääntöjä – vain hallituksen jäsenille?” on poistettu IBA Finlandin foorumilta. Tämän jälkeen julkaisin omat kirjoitukseni poistetusta ketjusta täällä.
 9. 31.3.2012 11:30 aloitin .ORG! foorumilla keskustelun IBA Finlandin hallituksen toiminnasta. Keskustelu siellä on käynyt lämpimänä, toivottavasti mahdollisimman moni IBAlainen on tuon nyt jo nähnyt ja lukenut läpi.
 10. 3.4.2012 pidettiin hallituksen kokous, lisää täällä.
 11. 12.4.2012 tuli sitten postissa “Kirjallinen muistutus”. Sinänsä huvittava piirre tämän perusteluissa on se, että siinä siis vedotaan .ORG! kirjoitteluihin, joita ei edes ollut vielä olemassakaan kun kutsu hallituksen kuultavaksi tuli!

Seuraava steppi onkin sitten IBA Finlandin vuosikokous Kangasalalla huomenna 14.4.2012 alkaen klo 11:00.